Hoe plaats ik een vacature op Indeed?
13 november 2022 

Hoe plaats ik een vacature op Indeed?

Hoe plaats ik een vacature op Indeed?

Indeed is wereldwijd de nummer #1 vacaturesite met elke maand meer dan 300 miljoen unieke bezoekers. Bij Indeed ontmoeten bedrijven en werkzoekenden elkaar. Werkzoekenden kunnen gratis zoeken naar vacatures, cv’s plaatsen en informatie over bedrijven bekijken. Elke dag toont Indeed hen nieuwe kansen aan miljoenen mensen. De missie van Indeed is simpel: 'we help people get jobs'. Een kans voor werkzoekenden om een baan te vinden en een kans voor jouw bedrijf om geschikte kandidaten te vinden en te binden. 

In deze blog lees je meer over personeelswerving via Google en Facebook ads. Lees ook hoe wij de kosten van recruitment met 40% verlaagde voor camper verhuur platform Goboony in deze case

Stappen plan vacature op Indeed zetten

  1.  Maak een werkgeversaccount aan op indeed.com

Een account maken op Indeed

2. Plaats je vacature: Denk aan de titel, beschrijving en locatie van de vacature. Het is ook handig om het salaris direct in de vacature te zetten. Vul de vacature zo uitgebreid mogelijk in en denk aan belangrijke steekwoorden. Tip: Veel medewerkers vinden het tegenwoordig ook belangrijk om de mogelijkheid te hebben om (gedeeltelijk) remote te werken, oftwel "hybride werken"

Vacature plaatsen op Indeedhybride werken

3. Publiceer de vacature.

4, Optioneel: Sponsor je vacature om meer werkzoekenden te bereiken op het platform Indeed. Gesponsorde vacatures leiden volgens Indeed 4,5 keer vaker tot het vervullen van de vacature.

Bekijk ook deze video over hoe je gratis een vacature op Indeed plaatst:

Over de schrijver
Reactie plaatsen